Tablet Rental

iPad and tablet rental for your business needs

Share

Contacts

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Office: Óbuda Gate  
Árpád fejedelem útja 26-28.
H-1023 Budapest
HUNGARY

Special Offers

Áraink

Minden beérkező ajánatkérést egyedileg kezelünk az igények ismeretében annak érdekében, hogy leendő ügyfeleink a leginkább testreszabott és számukra legkedvezőbb csomagot kaphassák.

Kedvezményeink

Foglalja le készülékeit időben!

Ne várjon az utolsó pillanatig! Előzetes foglalás esetén nemcsak időt takarít meg, de élhet előrendelési kedvezményünkkel is.  Adja le igénylését már ma és ajánlatunkban jelezzük megfelel-e az előfoglalás feltételeinek.

Volumen kedvezmények

Több készülék egyidejű bérlete esetén volumenkedvezményt ajánlunk. Évente több alkalommal is bérelne készüléket, jelezze szándékát! Visszatérő ügyfeleinknek éves fix díjat garantálunk a kért szolgáltatáscsomagra, így aktivitásait pontosan tervezheti csökkentve az adminisztrációs munkát. Az ismételt megrendelés már csak egy telefonhívás.

Speciális ajánlatok

Hosszabb időperiódust (3 hét, 1 hónap) átfogó bérleti igény esetén a napi, heti áraknál jóval kedvezőbb bérleti díjat kaphat. Kérje egyedi ajánlatunkat és tervezze így költségeit! Célunk, hogy a hosszabb átfutású munkák esetén is versenyképes szolgáltatást nyújtsunk.

Partneri ajánlat

Ügynökségek részére testreszabott csomagokat kínálunk, melynek része a kínált kedvezményeken túl kiegészítő szolgáltatásaink köre is, valamint az egyedileg kialakított szerződési feltételek.  

Szolgáltatásaink

  • Testreszabott alkalmazások biztosítása rövid határidőre (Űrlapok, kérdőívek, regisztráció)
  • Tartalmak, készülék beállítások elvégzése
  • Mobilinternet többféle adatcsomaggal 
  • Futárszolgálat, helyszíni átvétel lehetősége
  • Országos kiszállítás
  • Helyszíni támogatás, tréning