Tablet Rental

iPad and tablet rental for your business needs

Share

Contacts

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Office: Óbuda Gate  
Árpád fejedelem útja 26-28.
H-1023 Budapest
HUNGARY

References

Datacollection

Datacollection

Nagyobb szabású rendezvényeken, kiállításokon szaknapokon táblagépeink segítségével adatot gyűjthet kérdőívek, adatlapok kitöltésével az adatvédelmi előírások figyelembevételével, sőt akár elektronikus aláírás rögzítésével.
A rögzített adatokat akár az adatfelvétel napján megkaphatja, összesítheti! Legyen hatékony, ne veszítse el az érdeklődőket!

Guest registration on tablet

Guest registration on tablet

Ne bajlódjon a vendéglista papíralapú nyomtatásával, az érkező vendégek nevének keresgélésével. Tetszőleges méretű, akár több ezres nagyságú vendégsereget is fogadhat könnyedén és elegánsan iPad készülékeink segítségével. Vendégregisztrációs alkalmazásunk képes több vendéglista és számos vendégcsoport (pl. VIP, sajtó, partner stb.) egyidejű kezelésére is, tetszőleges adatok megjelenítésére (pl. cégnév, elérhetőség).

Rendezvények ahol iPad segítette a vendégregisztrációt:
Budapesti Értéktőzsde rendezvényei, Renault Nap, Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara Homár Vacsora, UPC Foci VB

Quiz

Quiz

Állítsa össze tetszőleges számú kérdésből saját kvíz alkalmazását! A helyes válaszok számát az alkalmazás összesíti és megjeleníti. Márkázható, képeket, logókat helyezhet el. Lehetőség a kitöltők adatainak felvételére, rövid regisztráció kombinálására.
A kvízre adott válaszokról összesítőt készítünk így láthatja milyen válaszok érkeztek!

Customised iPad

Customised iPad

Renault Vezetéstechnikai Szaknap, Renault Partnernap

Az érkező vendégek regisztrációja iPad táblagépeken vendéglista alapján. A kihelyezett iPad állványokon Renault arculatnak megfelelően tematikus képgalériák, weblapok és alkalamzások (Renault TV, World Series by Renault, Renault Truck Race) bemutatása. Táblagép bemutató az érdeklődőknek több készülék kipróbálásának lehetőségével.

iBudapest - a unique city tour with iPad

iBudapest - a unique city tour with iPad

"A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy iPad-et és a hozzá tartozó jelszót, ennek segítségével a résztvevők egy kódolt üzenetet kapnak, amelyet első lépésként dekódolni kell, majd a kapott szöveget értelmezni, ami egy helyszínre utal. Némi logikával és térképpel a csapat megfejti a helyszínt, beírja az iPad-be és ha a válasz megfelelő, a rendszer elfogadja, akkor a csapat elindul az adott helyszínre."

Tökéletes program az idelátogató ügyfeleinek, céges munkatársaknak, csapatépítésre.

http://www.teamvision.hu/ibudapest

Táblagépek testreszabása II.

Táblagépek testreszabása II.

Porsche World Roadshow - Hungaroring

A rendezvényre biztosított készülékflottán a Porsche arculati elemeit állítottuk be a képernyővédők, gallériák, elektronikus kiadványok feltöltésével. Az egyhetes program napirendje, a tesztautók ülésrendjei a részvevő vendégek névsora mind a táblagépekre került, kiváltva a papíralapú adminisztrációt. A rendezvényen a táblagépekkel készült fótókat a résztvevők azonnal megoszthatták.

Promotions

Promotions

Volkswagen-WizzAir promóció

A tematikus prómóció keretében a hoszteszek budapesti és vidéki szórakozóhelyeken iPad táblagépek segítségével népszerűsítették a Volkswagen Up új modeljét és regisztrálták a tesztvezetés iránt érdeklődők adatait.

Special cases / embossing your logo

Special cases / embossing your logo

Az igények maximális figyelembevétele mentén megtaláljuk és beszerezzük a célnak legmegfelelőbb védőtokot táblagépeihez. A kívánt szín, méret , funkcionalitás, minőség alapján számos márka és beszállító termékeit ajánljuk. Sőt vállaljuk a kiválasztott tokok logozását, céges emblémák felhelyezését is.