Tablet Rental

iPad and tablet rental for your business needs

Share

Contacts

Tablet Rental Hungary Kft

Tel:  +36-70/346-8027
E-mail: info @ kolcsontablet.hu
Web:   www.kolcsontablet.hu

Office: Óbuda Gate  
Árpád fejedelem útja 26-28.
H-1023 Budapest
HUNGARY

iPad kábelek (VGA, HDMI, Composit)

 

iPad kábelek (VGA, HDMI, Composit)

Dock Connector to VGA ; Digitális AV Adapter ;Apple Composite AV kábel
A kábelek segítségével készülékét összekötheti projektorral, vagy akár nagyképernyős LED/LCD televízióval is.

A Dock Connector to VGA adapterkábel segítségével iPad 2/3;  iPhone 4/4S vagy negyedik generációs iPod touch készülékét összekötheti egy televízióval, projektorral vagy VGA monitorral. Az adapter csak olyan megjelenítőkkel használható, amelyeken VGA bemenet van.

Az Apple Digitális AV Adapter az iPad 2 ; iPad 3 mellett a következő készülékekkel is használható: első generációs iPad, iPhone 4 és a negyedik generációs, azaz kamerával ellátott iPod touch.

Az Apple Digitális AV Adapter az iPad-hez csatlakoztatva akár 1080p felbontással képes meghajtani a HDTV vagy HDMI megjelenítőket az appok, prezentációk weboldalak és más tartalom megjelenítésénél, a filmlejátszás maximális felbontása pedig 720p.

Az Apple Composite AV kábelt közvetlenül az iPad, iPhone vagy iPod 30 tűs dokkcsatlakozójára kötheti, vagy az Apple Universal Dockhoz is csatlakoztathatja. A kábel másik végén lévő csatlakozókat kell a TV-hez, házimozi-rendszerhez vagy sztereó erősítőhöz, illetve aktív hangfalakhoz kötni. A jelet egy kompozit videó és két RCA audió kábel továbbítja.

A kábelen lévő USB csatlakozón keresztül töltheti is kedvenc hordozható Apple készülékét, ha egy megfelelő falitöltőhöz vagy számítógéphez csatlakoztatja azt.

Back